🇪🇸 Skriv i Spanien Forfatterforløb Boggalleri Om Malene Spørgsmål? Login

DET ER DIN TUR TIL AT BLIVE FORFATTER

Bliver du ved med at udskyde bogprojektet? Skriv sammen med mig i 5 dage i det skønne Spanien!

Du er desværre kommet for sent...

Skriv dig på email listen og få besked næste gang, du kan komme på skrivecamp.

5 dage i Nerja ved Malaga - for fagbogsforfattere

✅ Start med ingenting eller halvfærdigt manuskript
✅ Netværk med andre forfattere på samme bogrejse som dig
✅ Adskillige runder hver dag med individuel feedback på dit bogarbejde
✅ Strategisk og praktisk støtte til faktisk at få udgivet din bog!

Skønne lille Nerja med alt i gåafstand og skøn mad

Næsten alt i Nerja nås til fods i frokostpausen. Spis på et af de mange hyggelige spisesteder eller besøg den lille kirke på torvet, hvor også isboder, strand og kaffebarer er indenfor rækkevidde. Der er stadig sommervarme og lækkert vand i september.

Luft, lys og mere end en håndfuld små skønne strande

Start morgenen med en dukkert fra en af de skønne, små strande med vidunderligt vand, før din skrivedag starter. Tag en kop kaffe på Balcon Europa på vej hjem. Eller book en eftermiddagstur i gennemsigtig kano fra Maro eller Burriana beach. 

Forlæng dit ophold eller udforsk nærområdet om eftermiddagen

Besøg smukke Cuaves de Nerja, tag en tur til Frigiliana eller lidt længere til Ronda (et must see i Andalusien) eller Alhambra de Granada og se det berømte arabiske palads. Mulighederne er mange og du kan let selv booke et par ekstra dage som belønning for dit arbejde ;)

Dette er for dig, hvis ...

  • Du er konsulent, coach, foredragsholder, underviser eller lignende og ønsker at skrive en fagbog for at styrke dit personlige brand, tiltrække flere kunder eller holde flere foredrag

  • Du ønsker at udgive din bog enten på dansk eller engelsk 

  • Du har svært ved at finde tid i hverdagen til at få bogen skrevet eller du ønsker intensiv personlig sparring
  • Det anbefales, at du også deltager i forfatterforløbet, men det er ikke et krav

Hvor skal vi bo ...

  • Vi skal bo på det hyggelige Hostal Boutique Plaza Cantarero, 5 minutter fra Burriana Beach og kun en kort gåtur fra centrum og Balcon Europa.
  • Værelse med privat badeværelse, room service, wifi, pengeskab, aircondition, TV... 
  • Fælles tagterrasse/have med flere opholdsmuligheder samt fri morgenmad og snacks i den fælles suite (hvor jeg bor)

Ofte stillede spørgsmål

Det kan du sagtens. Du får mere ud af det, hvis du samtidig tilmelder dig forfatterforløbet. Så sørger vi for, at du ankommer så velforberedt som muligt og klar til at give den max gas.

Ja, sagtens. Du kan få feedback på dit manus og hjælp til de næste skridt med design og udgivelse samt arbejde på din markedsføring af bogen.

Ja, det kan du sagtens. Der er ALTID meget mere at gøre i forhold til markedsføring - og du er også velkommen til at arbejde på det kursus, som bogen skal hjælpe med at sælge.

Ja, du er velkommen til selv at booke flere dage enten på dette hotel eller andre. Der er dog ikke mulighed for at forlænge konsulentbistanden under opholdet.

Du skal betragte din tilmelding som forpligtende. Dette er ikke en rejse, du køber, men adgang til 5 dages konsulentbistand i en eksklusiv gruppe på en håndfuld personer. Ydelsen er ikke omfattet af Rejsegarantifonden.

Jeg ved, at planlægning er vigtig for dig, og at den tid, du her vælger at sætte af til bogprojektet, skal værnes om. Derfor har jeg booket et skønt sommerhus i Nordsjælland som backup, hvis rejse ikke er muligt. Vi giver ikke op så let ;)

Dit logi i Spanien byttes altså i så fald ud med eget værelse i et rummeligt sommerhus. Prisen er den samme. Der vil blive serveret alle måltider, for området indbyder ikke på samme måde til at gå ud og spise. Der er til gengæld stadig gåafstand til den smukke strand.

Du køber og administrerer selv din flybillet til denne tur. Derfor er det også op til dig at sikre evt. refunderring eller ombytning. 

Disse betingelser gælder, uanset om ændringen sker i god tid eller lige op til afgang. Sker ændringen sent slipper jeg nok ikke for at betale for værelserne - det er ikke dit problem. Du får et værelse i Nordsjælland istedet.

Nej. Du køber en konsulentydelse og logi, som foregår i Spanien. Du er selv ansvarlig for din rejse derned. Rejser er omfattet af Rejsegarantifonden, såfremt der indgår flere rejserelaterede ydelser. Her indgår kun logi og ikke-turist relateret ydelse, nemlig konsulentbistand.

I ankommer søndag, når det passer jer - vi finder ud af det med bagagen, hvis værelserne ikke er klar. Søndag aften taler vi strategi. Ankommer du sent, så fikser vi det også.

Skrivecampen starter mandag morgen. Vi har fuldt fokus frem til ved 15-16 tiden. De, som ønsker det, fortsætter. De, som ønsker at nyde Nerja eller stranden, gør det. 

Du kan skrive helt frem til din afgang fredag.

Der er ikke holdundervisning. Dette er en skrivecamp med individuel coaching. Hovedparten af tiden er tiltænkt produktion / skrivning. Der trækkes selvfølgelig den viden ind, du skal bruge undervejs afhængig af, hvor netop du er i din proces.

Du modtager et link til at booke dine 2 gange 45 minutter om dagen. Du kan vælge at tildele en session til, at jeg læser materiale mere grundigt igennem. 

Selvom det unægteligt plejer at være både sjovt og hyggeligt, så er dette ikke et gruppeforløb. Du kan være social eller ikke i præcis den grad, du ønsker. Om man spiser fælles eller hver for sig bestemmer man selv. 

Close

Skriv dig på email listen og få besked næste gang du kan komme på skrivecamp. Du modtager samtidig emails med inspiration og information om, hvordan du lettest og bedst kan udgive din fagbog.