🇪🇸 Skriv i Spanien Forfatterforløb Boggalleri Om Malene Spørgsmål? Login

Skal du udgive en fagbog i 2022?

Skriv og udgiv den helt rigtige bog - den, som kan tiltrække de helt rigtige kunder til din forretning. Du kan udgive paperback, hardback, ebog og lydbog og behold alle rettighederne selv. Og du kan gøre det langt hurtigere end du måske tror.

Tilmeld dig forfatterforløbet
UDGIV DIN BOG - for vidensformidlere
Start 5. februar 2022 - begrænsede pladser!

✅ Kick-off workshop og 30 dages challenge
✅ Trin-for-trin videoer til at hjælpe dig fra idé til udgivet forfatter
✅ Ugentlige spørgetimer med garanti for svar på alle spørgsmål
✅ Adskillige runder med individuel feedback på dit bogarbejde
✅ Strategisk og praktisk støtte til faktisk at få udgivet din bog!

Skriv præcis den bog, som øger salget i din virksomhed

Bliv guidet igennem planlægnings- og skriveprocessen og få helt styr på hvordan bogen skal passe ind i din forretning og omsætte læsere til kunder og øget salg.

Tryl dit manuskript om til en smukt designet bog

De tekniske krav til din bog afhænger af den platform du skal udgive på. Samtidig skal både læsevenlighed og blikfang være på plads. Det er ikke altid den pæneste bog, som sælger mest.

Få personlig sparring på din marketing plan

Alt for mange forfattere udgiver en bog uden at have en plan for, hvordan bogen skal øge virksomhedens salg - og uden at have en plan for marketing af bogen. Det skal ikke blive dig.

Dette er for dig, hvis ...

  • Du er konsulent, coach, foredragsholder, underviser eller lignende og ønsker at styrke dit personlige brand, tiltrække kunder og blive inviteret som gæst på podcasts eller holde flere foredrag

  • Du har en solid og veldefineret løsning, system eller metode, som du ønsker at give flere adgang til

  • Du ønsker at udgive din bog enten på dansk eller engelsk 

  • Du er overvældet ved tanken om flere års skriveri (og mangel på samme), afvisninger fra forlag eller alt det tekniske ved at skulle udgive en bog

  • Du har brug for både instrukser i, hvornår du skal gøre hvad OG hjælp til at træffe de rigtige beslutninger - og måske endda nogen, som holder øje med, om du har fremdrift

Bogudgivelse er helt anderledes for personer, som sælger deres viden!

Du er en ekspert!

Du har allerede en stor mængde information organiseret og du har sat din viden i system. Det store problem med at skrive bøger er ikke at skrive dem, men ikke at vide hvad man gerne vil formidle og hvordan. Du har allerede brugt år på at finde ud af, hvordan du bedst formidler til dit publikum. Det er det din forretning er bygget på!

Du har indhold!

Hvis du lige nu løser problemer eller underviser dine kunder, så manger du ikke indhold til din bog. Du har måske allerede skrevet artikler, lavet blog indlæg, videoer, podcasts eller andet undervisningsmateriale? Resten har du i dit hoved. Alt dette indhold omsætter vi til et spændende bog-format optimeret til dine forretningsmål.

Du har en forretning!

Uanset om din kerneydelse er kurser, foredrag, konsulentarbejde, coaching eller lignende, kan stærk positionering og ekspert autoritet booste dit salg og dit aftryk i verden. Du er trænet i at levere fantastisk værdi til dit publikum og få dem til at lytte på dig. Måske du også allerede har systemer på plads til at promovere din bog.

I dette forløb er du ikke længere alene.

Jeg har bygget al den støtte ind, du kan få brug for, så du kan skrive den rigtige bog for din forretning, have solid fremdrift i dit bogprojekt, finde rundt i alt det tekniske forbundet med udgivelsen, og træffe de beslutninger, som er bedst for DIG.

Slut dig til andre inspirerende forfattere, som er på vej til at blive forfattere ligesom dig. I den gratis, private Facebook gruppe kan du få feedback på dit arbejde, ideer og få inspiration fra de andre forfattere. Det er også her, specielle invitationer dukker op fra tid til anden!

Nogle beslutninger er lettere at træffe end andre - og nogen gange kræver det bedste råd et gennemsyn af dit materiale. Du har mulighed for at booke 2 private videomøder med Malene for feedback og diskussion af dine idéer og bedste strategier for din bog. 

Det bedste ved dette program er, at der aldrig er mere end en uge til næste gang du kan få en samtale med din bog coach og få svar på ethvert spørgsmål. Hop på Zoom fredage kl. 13-14, når du har brug for hjælp eller vil være med på en lytter, når andre spørger. 

Tilmeld dig forfatterforløbet
UDGIV DIN BOG - for vidensformidlere

Programmet indeholder engelsksprogede videomoduler, som du kan se flere gange og når det passer dig. Disse videoer vil give dig alle trin fra blank side til udgivet bog. Der er DANSK opsummering til alle videoer.

Vi starter med et brag!
Kick-off workshop og 30-dages challenge til at sikre, du kommer godt igang!

Ugentlige spørgetimer fredage kl. 13-14. Der er garanti for, at alle får svar på deres spørgsmål - også hvis der er flere end vi kan nå på en time.

To individuelle videomøder med Malene - når du har brug for dem i din proces. Du kan fremsende materiale til gennemsyn senest 24 timer før mødet.

Facebook gruppen er selvfølgelig åben 24/7⏰

Danske kroner. Moms tillægges. Website er under ombygning og du tilmeldes derfor på malenebendtsen.com. Den er god nok - det er stadig mig :)

Udgiv din bog - for vidensformidlere

11.500 kr.

Kick-off er 5. februar 2022, men du får adgang med det samme og du kan være med i spørgetimen allerede på fredag kl. 13-14. Du får et helt års adgang. Din pris indeholder rabat.

Ja, jeg vil være forfatter! (non-fiktion)

Udgiv din bog - for vidensformidlere

4.700 kr.

Kick-off er 5. februar 2022, men du får adgang med det samme og du kan være med i spørgetimen allerede på fredag kl. 13-14. Du får et helt års adgang. Du betaler i 3 rater.

Ja, jeg vil være forfatter! (non-fiktion)

Selvstudie videoer: engelsk tale og dansk resume

2.900 kr.

Bemærk særpris: Dette produkt indeholder ikke coaching, spørgetimer eller gruppe. Du får et helt års adgang til trin-for-trin videoer med engelsk tale. Du kan opgradere senere.

Ja, jeg vil gerne være forfatter! (non-fiktion)

Ofte stillede spørgsmål

Du har adgang til det hele i 365 dage. Hvis du arbejder nogenlunde jævnt, har du formodentlig ikke brug for mere end halvdelen af den tid. Det er muligt at udgive på 2-3 måneder. Eller mindre.

Du får brug for en korrekturlæser og en designer. Vi hjælper dig med at finde en specialiseret bogdesigner, som har erfaring med selvudgivelse til en rimelig pris. Du får måske også brug for en illustrator, hvis du ikke kender en selv. Nogle udgivelsesplatforme tager et mindre beløb for at udgive din bog. Alle online platforme tager en andel af bogsalget - fordelen ved det er, at du ikke har brug for at trykke eget oplag og løbe en økonomisk risiko. Du betaler ikke en andel af dit salg til Malene - dette er ikke et forlag.

Ja, hvis du ønsker det kan du tilkøbe redigeringshjælp. Men du kan også sagtens gøre det selv. 

Den er let. Dig. Vi har ingen rettigheder til dig bog - og det har udgivelsesplatformene hele ikke. Nogle af de marketing muligheder du kan benytte kan dog indeholde eksklusivitetsrettigheder i en periode. Men bogen er helt klart din.

Det tager langt fra 1 år at skrive og udgive din fagbog. Men nogen gange kommer livet på tværs, så vi har åbnet mulighed for, at du kan forlænge med et månedsabonnement.

Close

Er du i tvivl om forfatterforløbet er noget for dig?

Kontakt mig for aftale om en samtale på telefon. Skriv kort hvilken bog, det drejer sig om.