🇪🇸 Skriv i Spanien Forfatterforløb Boggalleri Om Malene Spørgsmål? Login

Skal du udgive en fagbog i 2022?

Skriv og udgiv den helt rigtige bog - den, som kan tiltrække de helt rigtige kunder til din forretning. Du kan udgive paperback, hardback, ebog og lydbog og beholde alle rettighederne selv. Og du kan gøre det langt hurtigere end du tror.

Tilmeld dig Nonfiction Author School
Forfatterforløb for vidensformidlere

✅ Vælg det forløb, som passer dig bedst
✅ Videobibliotek til at hjælpe dig fra idé til udgivet forfatter og bogsalg
✅ Ugentlig Q&A mulighed eller individuel coaching
✅ Strategisk og praktisk hjælp tilpasset dig og din bog!

Se dine muligheder nedenfor!

Skriv præcis den bog, som øger salget i din virksomhed

Bliv guidet igennem planlægnings- og skriveprocessen og få helt styr på hvordan bogen skal passe ind i din forretning og omsætte læsere til kunder og øget salg.

Tryl dit manuskript om til en smukt designet bog

De tekniske krav til din bog afhænger af den platform du skal udgive på. Samtidig skal både læsevenlighed og blikfang være på plads. Det er ikke altid den pæneste bog, som sælger mest.

Få personlig sparring på din marketing plan

Alt for mange forfattere udgiver en bog uden at have en plan for, hvordan bogen skal øge virksomhedens salg - og uden at have en plan for marketing af bogen. Det skal ikke blive dig.

Dette er for dig, hvis ...

  • Du er konsulent, coach, foredragsholder, underviser eller lignende og ønsker at styrke dit personlige brand, tiltrække kunder og blive inviteret som gæst på podcasts eller holde flere foredrag

  • Du har en solid og veldefineret løsning, system eller metode, som du ønsker at give flere adgang til

  • Du ønsker at udgive din bog enten på dansk eller engelsk 

  • Du er overvældet ved tanken om flere års skriveri (og mangel på samme), afvisninger fra forlag eller alt det tekniske ved at skulle udgive en bog

  • Du har brug for både instrukser i, hvornår du skal gøre hvad OG hjælp til at træffe de rigtige beslutninger - og måske endda nogen, som holder øje med, om du har fremdrift

Bogudgivelse er helt anderledes for personer, som sælger deres viden!

Du er en ekspert!

Du har allerede en stor mængde information organiseret og du har sat din viden i system. Det store problem med at skrive bøger er ikke at skrive dem, men ikke at vide hvad man gerne vil formidle og hvordan. Du har allerede brugt år på at finde ud af, hvordan du bedst formidler til dit publikum. Det er det din forretning er bygget på!

Du har indhold!

Hvis du lige nu løser problemer eller underviser dine kunder, så manger du ikke indhold til din bog. Du har måske allerede skrevet artikler, lavet blog indlæg, videoer, podcasts eller andet undervisningsmateriale? Resten har du i dit hoved. Alt dette indhold omsætter vi til et spændende bog-format optimeret til dine forretningsmål.

Du har en forretning!

Uanset om din kerneydelse er kurser, foredrag, konsulentarbejde, coaching eller lignende, kan stærk positionering og ekspert autoritet booste dit salg og dit aftryk i verden. Du er trænet i at levere fantastisk værdi til dit publikum og få dem til at lytte på dig. Måske du også allerede har systemer på plads til at promovere din bog.

I dette forfatterforløb er du ikke længere alene.

Jeg har bygget al den støtte ind, du kan få brug for, så du kan skrive den rigtige bog for din forretning, have solid fremdrift i dit bogprojekt, finde rundt i alt det tekniske forbundet med udgivelsen, og træffe de beslutninger, som er bedst for DIG.

Det bedste ved dette program er, at der aldrig er mere end en uge til næste gang du kan få en samtale med din bog coach og få svar på ethvert spørgsmål. Hop på Zoom fredage kl. 13-14, når du har brug for hjælp eller vil være med på en lytter, når andre spørger. 

Slut dig til andre inspirerende forfattere, som er på vej til at blive forfattere ligesom dig. I den gratis, private Facebook gruppe kan du få feedback på dit arbejde, ideer og få inspiration fra de andre forfattere. Det er også her, specielle invitationer dukker op fra tid til anden!

Og hvis du foretrækker det mere intensive forløb med endnu mere personlig støtte har du nu mulighed for at vælge det individuelle program, hvor du får hele 12 gange personlig coaching over 6 måneder i tillæg til videokurset.

Tilmeld dig Nonfiction Author School idag
Forfatterforløbet for vidensformidlere

Programmerne indeholder videobibliotek (engelsk og dansk), så du kan plukke i materialet og tilpasse forløbet til dig. Du vælger også selv dit support niveau og form. Danske kroner. Moms tillægges.

Individuel coaching
gennem hele dit bogforløb

29.500 kr.

For dig som ønsker en økonomisk løsning på et individuelt forløb med løbende coaching med feedback og sparring.

Forløbet består af adgang til videobibliotek samt 12 individuelle coaching sessioner over de næste 6 måneder med udgangpunkt i dit eget konkrete materiale og dine strategiske mål med bogen.

Ja, jeg vil være forfatter!

Instant adgang til videokursus med ugentlig Q&A (1 år)

11.500 kr.

Skræddersy dit bogforløb med videokursus og ugentlig spørgetime. Du deltager kun, når du har behov for det.

For dig, som vil gøre det selv, men have let adgang til hjælp uden at skulle vente for længe eller bruge for lang tid på det.

Mulighed for betaling i flere rater ved tilmelding online.

Ja, jeg vil være forfatter!

Ofte stillede spørgsmål

Du har adgang til videobiblioteket sålænge forløbet udbydes og mindst 365 dage. Hvis du arbejder nogenlunde jævnt, har du formodentlig ikke brug for mere end halvdelen af den tid. Det er muligt at udgive på 2-3 måneder. Eller mindre.

Du får brug for en korrekturlæser og en designer. Vi hjælper dig med at finde en specialiseret bogdesigner, som har erfaring med selvudgivelse til en rimelig pris. Du får måske også brug for en illustrator, hvis du ikke kender en selv. Nogle udgivelsesplatforme tager et mindre beløb for at udgive din bog. Alle online of offline boghandlere tager en andel af bogsalget. Du kan også selv sælge bogen direkte. Du betaler ikke en andel af dit salg til os - dette er ikke et forlag og du ejer selv din bog og har ret til alle indtægter fra den.

Ja, hvis du ønsker det, kan du tilkøbe redigeringshjælp eller vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige til at redigere din bog. Men du kan også gøre det selv.

Den er let. Dig. Vi har ingen rettigheder til dig bog - og det har udgivelsesplatformene hele ikke. Nogle af de marketing muligheder du kan benytte kan dog indeholde eksklusivitetsrettigheder i en periode. Men bogen er helt klart din.

Nogen gange kommer livet på tværs, så vi har åbnet mulighed for, at du kan forlænge med et månedsabonnement. Men du skal ikke tilmelde dig, hvis du ikke har til hensigt at udgive inden for det næste år.

Lad os slå fast med det samme, at du også får masser af sparring uanset hvilken mulighed, du vælger.

I mulighed 2 sker det på ugentlige Zoom møder, hvor alle deltagere har mulighed for at møde op (eller lade være). Du kan også stille dit spørgsmål i Facebook gruppen på forhånd og enten på hjælp af en anden deltager dér med det samme, eller ved at din coach rækker ud til dig efter timen, hvis vi løber tør for tid.

På det individuelle forløb er alle 12 coaching sessioner individuelle og du har mulighed for at fremsende materiale, du ønsker feedback på 48 timer før din session. Forløbet varer 6 måneder og du har altså i gennemsnit en personlig coaching session hver 2. uge.

Close

Er du i tvivl om forfatterforløbet er noget for dig?

Kontakt mig for aftale om en samtale på telefon. Skriv kort hvilken bog, det drejer sig om.