🇪🇸 Skriv i Spanien Forfatterforløb Boggalleri Om Malene Spørgsmål? Login

Skal en bog være dit springbræt?

Verden venter på, at du deler din viden. Og du drømmer om at nå mange flere med dit budskab og samtidig få mere frihed til at forfølge dine mange idéer. Det er præcis dét den helt rigtige bog kan gøre for dig: Transformere din virksomhed og tage dig til næste niveau. Skal du med på rejsen?

Nonfiction Author School
Forfatterforløb for vidensformidlere

✅ Vælg det forløb, som passer dig bedst
✅ Videobibliotek til at hjælpe dig fra idé til udgivet forfatter og bogsalg
✅ Ugentlig Q&A mulighed eller individuel coaching
✅ Strategisk og praktisk hjælp tilpasset dig og din bog!
✅ Du ejer din bog og bevarer din frihed til at bruge den, som du vil
✅ Ingen forlag, som trækker det i langdrag og laver om på dit budskab
✅ Publishing reinvented - her er ingenting, som det plejer

Se dine muligheder nedenfor!

Skriv præcis den bog, som øger salget i din virksomhed

Bliv guidet igennem planlægnings- og skriveprocessen og få helt styr på hvordan bogen skal passe ind i din forretning og omsætte læsere til kunder og øget salg.

Tryl dit manuskript om til en smukt designet bog

De tekniske krav til din bog afhænger af den platform, du skal udgive på. Samtidig skal både læsevenlighed og blikfang være på plads. Det er ikke altid den pæneste bog, som sælger mest.

Få personlig sparring på din marketing plan

Alt for mange forfattere udgiver en bog uden at have en plan for, hvordan bogen skal øge virksomhedens salg - og uden at have en plan for marketing af bogen. Det skal ikke blive dig.

Dette er for dig, hvis ...

  • Du er konsulent, coach, foredragsholder, underviser eller lignende og ønsker at styrke dit personlige brand, tiltrække kunder og blive inviteret som gæst på podcasts eller holde flere foredrag

  • Du har en solid og veldefineret løsning, system eller metode, som du ønsker at give flere adgang til

  • Du ønsker at udgive din bog enten på dansk eller engelsk 

  • Du er overvældet ved tanken om flere års skriveri (og mangel på samme), afvisninger fra forlag eller alt det tekniske ved at skulle udgive en bog

  • Du har brug for både instrukser i, hvornår du skal gøre hvad OG hjælp til at træffe de rigtige beslutninger - og et kærligt los i måsen, når du siger, du har for travlt ;)

Tilmeld dig idag
Så starter vi imorgen

Vi starter med en samtale. Du kan plukke i materialet og tilpasse forløbet til dig. Du vælger også selv dit support niveau og form.
Danske kroner. Moms tillægges.

Når du vil have fuld fart frem og vinden i håret - igår!

29.500 kr.

For dig som har styr på hvad du kan og hvor du vil hen - og ikke gider at lære noget, som DU ikke skal bruge. 

Forløbet består 12 individuelle coaching sessioner over de næste 6 måneder med udgangpunkt i dit eget konkrete materiale og dine strategiske mål med bogen. Vi sikrer, du træffer de rigtige beslutninger og kommer hurtigt og sikkert i mål.

Ja, jeg vil være forfatter!

Instant adgang til videokursus med ugentlig Q&A (1 år)

11.500 kr.

For dig, som vil gøre det selv, men have let adgang til hjælp uden at skulle vente for længe eller bruge for lang tid på det.

Du skræddersyr dit bogforløb med videoer og ugentlige spørgetimer.
Du deltager kun i præcis det, du har behov for og kører i dit eget tempo.

Mulighed for betaling i flere rater ved tilmelding online.

Ja, jeg vil være forfatter!

Den hemmelige klub som du måske må være med i ;)

For dig, der vil være med til at ændre verden med dit budskab og bruge fremtidens metoder idag.

Fortæl mig mere!!!!

Ofte stillede spørgsmål

Ja, hvis du ønsker det, kan du tilkøbe redigeringshjælp eller vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige til at redigere din bog. Men du kan også gøre det selv. Det samme gælder med andre ressourcer, du kan få brug for undervejs.

Den er let. Dig. Vi har ingen rettigheder til dig bog - og det har udgivelsesplatformene hele ikke. Nogle af de marketing muligheder du kan benytte kan dog indeholde eksklusivitetsrettigheder i en periode. Men bogen er helt klart din.

Nogen gange kommer livet på tværs, så vi har åbnet mulighed for, at du kan forlænge med et månedsabonnement. Men du skal ikke tilmelde dig, hvis du ikke har til hensigt at udgive inden for det næste år.

Lad os slå fast med det samme, at du får masser af sparring uanset hvilken mulighed, du vælger.

I mulighed 2 sker det på ugentlige Zoom møder, hvor alle deltagere har mulighed for at møde op (eller lade være). Du kan også stille dit spørgsmål - så rækker din coach ud til dig efter timen, hvis vi løber tør for tid.

På det individuelle forløb er alle 12 coaching sessioner individuelle og du har mulighed for at fremsende materiale, du ønsker feedback på 48 timer før din session. Forløbet varer 6 måneder og du har altså i gennemsnit en personlig coaching session hver 2. uge.

Close

Vil du høre mere om den hemmelige klub for os, som drømmer om at flytte noget i verden med vores bog? 

Altså, når jeg selv har styr på det lige om lidt ;) Det eneste jeg kan love lige nu er, at det bliver mega fedt og bliver en noget anderledes oplevelse og meget sjovere end Netflix, vasketøj og alenlange køreture til næste salgsmøde. Dette bliver springbrættet ind i fremtiden.